Counter Strike Zgierz

Forum dotyczące gry Counter Strike w rejonie Zgierza.

#1 2008-02-24 19:26:35

MTK~|Painkiller|

Administrator

Zarejestrowany: 2008-02-19
Posty: 89
Punktów :   

Cl_FlushEntityPacket

Jak w tytule mam problem w grze z Cl_FlushEntityPacket. W prawym górnym rogu pojawia mi się ten napis a przy tym mam ogromne lagi. Co z tym zrobić? Szukać w necie chłopaki + i moja wdzięczność czeka.

Offline

 

#2 2008-02-26 17:11:00

subb

Noob

Zarejestrowany: 2008-02-26
Posty: 3
Punktów :   

Re: Cl_FlushEntityPacket

MTK~|Cz3ChU| napisał:

Jak w tytule mam problem w grze z Cl_FlushEntityPacket. W prawym górnym rogu pojawia mi się ten napis a przy tym mam ogromne lagi. Co z tym zrobić? Szukać w necie chłopaki + i moja wdzięczność czeka.

Jest to problem ktory ma kilka powodów :
- kłopoty z dostawca internetu
- wirus który wykorzystuje internet do działania
- jakis skrypt w configu

Zreinstaluj sobie sytem , jezeli to nic nie da dowiedz sie u dostawcy internetu czy nie ma zadnych kłopotow z dostarczaniem internetu (wyjasnic sytuacje)

Offline

 

#3 2008-02-26 18:50:59

SybeQ

Noob

Zarejestrowany: 2008-02-22
Posty: 7
Punktów :   

Re: Cl_FlushEntityPacket

grzesiu są 2 sprawy :
1. masz wirusa który jest bezpośrednio połączony z twoim kompem netowo czyli po formacie możliwe jest że bedzie się on wgrywał na nowo...
2. poszperałem po necie i znalazlem tymczasowe rozwiązanie wpisz w konsoli za każdym razem jak ci to wyskoczy


cl_cmdrate "20"
cl_updaterate "30"
rate "9999"

Powinno pomóc

Ostatnio edytowany przez SybeQ (2008-02-26 18:57:17)

Offline

 

#4 2008-02-26 22:36:04

MTK~|Painkiller|

Administrator

Zarejestrowany: 2008-02-19
Posty: 89
Punktów :   

Re: Cl_FlushEntityPacket

U operatora ok. A wpisywanie nie pomaga. Jak usunąć tego wira jeśli jest?? Antivirus da mu rade?

Offline

 

#5 2008-02-27 17:06:48

subb

Noob

Zarejestrowany: 2008-02-26
Posty: 3
Punktów :   

Re: Cl_FlushEntityPacket

antyvirus nie da rady chyba bo antywir wedlug mnie broni przed dostaniem sie ich do twojego komputera ;] zrob formata i zobacz czy pomoglo ;]


jesli pomógł daj +

Offline

 

#6 2008-02-27 17:10:22

MTK~|Painkiller|

Administrator

Zarejestrowany: 2008-02-19
Posty: 89
Punktów :   

Re: Cl_FlushEntityPacket

Człowieku ty lepiej naucz się czytać i poczytaj poprzednie posty. Nie wnosisz nic do wątku.
1. Format już był.
2. U operatora byłem i ok.
3. Antywir też obejmuje kwarantanną lub usuwa wirusy.
Do lamera nie mówisz więc trochę się zastanów nad tym co piszesz.

Offline

 

#7 2009-02-04 00:38:36

jogi258

Noob

Zarejestrowany: 2009-02-04
Posty: 1
Punktów :   

Re: Cl_FlushEntityPacket

miałem taki sam problem !! wiec moge cos napisac !!
po pierwsze !! sprawdz czy na drodze od twojego komputera do (bramy tzn pierwszy punkt gdzie ty sie laczysz z netem !! Dostawca !!) Ping jest dobry  bo to że dostawca ci mówi ze jest wszystko w pożadku !! to moze tak mowic zeby cie spławic !! jak sprawdzic !!
wejdz w Uruchom wpisz CMD
nastepnie wpisz w wierszu ping 192.173.20.1 -t -l 1450

oczywiscie te cyfry co podałem przykaldowe !! wpisujesz swój adres bramy  powinienes miec na umowie !! i po tej komendzie powinno ci pokazac jaki masz ping od twojego kompa do dostawcy !! jesli jest do 100ms ale stały bez skoków do 1000 czy wiecej jest oki ale jak skacze do 1000 badz pisze ze limit czasu zostal wykozystany to oznacza ze cos u dostawcy jest nei tak !!
ponizej załaczam foto jak to wyglada u mnie !!

http://i41.tinypic.com/r02oth.jpg



Powod był taki ze łacze było przeciażone !! dawało 45% ze 100% wiec ten ping byl jaki był czyli dochodziło mi nawet do 4000 ale jest oki !! dostawca usterke naprawil !! i gra !! ping 10-20 ms  mozna grac !! Pozdrawiam

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
ważna strona przerabianie zdjęć za darmo Stegna wczasy zaproszenia-weselne.eu